Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kenapa Allah Pilih Nabi Isa Bunuh Dajjal.. Ini Jawapan Zakir Naik Yang MENGEJUTKAN !!!

| May 10, 2016 | 1 Comment

Kenapa Allah Pilih Nabi Isa Bunuh Dajjal.. Ini Jawapan Zakir Naik Yang MENGEJUTKAN !!! | Begini kisahnya…..Apabila hari kiamat hampir tiba nanti Allah akan turunkan Nabi Isa untuk menghancurkan Dajjal…Kenapa Allah memilih Nabi Isa..?

1

Dr. Zakir Naik mengatakan, Nabi Isa diturunkan untuk baginda membersihkan namanya, berkaitan peristiwa baginda disalib… Selain itu, sewaktu peristiwa Israk Mikraj baginda memberi salam pada Nabi Muhammad SAW…

Oleh kerana mengetahui kelebihan menjadi umat Nabi Muhammad maka baginda berdoa dan bermohon kepada Allah supaya diperkenankan untuk menjadi sebahagian umat Muhammad..

Maka doa Nabi Isa itu telah Allah Swt perkenankan..Sebab itu baginda diturunkan apabila hampir kiamat nanti…Seperti yang diketahui, ketika Nabi Isa diangkat ke langit dahulu, baginda masih bujang dan belum berkahwin. Turunnya baginda ke bumi, setelah berjaya membunuh dajjal laknatullah dikatakan baginda akan memerintah di dunia ini sehingga 40 tahun..dan baginda juga akan Allah temukan jodoh, diberi peluang berkahwin dan berkeluarga seperti nabi-nabi lain.

Sehingga sampai tempoh yang ALLAH beri, maka baginda akan diwafatkan..Dikatakan jasad baginda akan dikebumikan bersebelahan makam Saiyidina Umar Al-Khatab…Begitu kisahnya..

Kenapa Allah pilih Nabi Isa bangsa Isra3l bukan Nabi Muhamad bangsa Arab. KREDIT LELABAH.

P.S. 1 – Inilah Hasil Campuran Cuka Jalen Dan Softener Daia Yang Buat Ramai Suri Rumah TERSEYUM !!!
P.S. 2 – Inilah VIDEO JELAS Detik Penyanyi Dangdut POPULAR Maut DIPATUK Ular. Memang NGERI !!!
P.S. 3 – Kenapa Semut TAK HURUNG Coklat Cadbury Terbiar. Puncanya Sgt MENGEJUTKAN !!!
P.S. 4 – Inilah Cara HACK Whatsapp Pasangan Anda Dengan MUDAH Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 5 – 10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!!

Tags: , , , , , , , , ,

Category: AKHIR ZAMAN

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mohd sufian zuone says:

    how dare you..sebenarnye dah lame dah diorang turun..imam mahdi dah takde dah..skarang ni..selagi kamu manusia..tidak serik2 mempermainkan,malaikat ku yang dijadikan dengan cahaya.,nabi/rasul-2 ku.,dan kebenaran..nescaya akan ku balas pada masa ini jugak..bukankah cukup jelas apa yang diajar dari rasul2..dimanakah kamu hanyut dan lalai wahai umat manusia akhir zaman…jika diturutkan allah..awal lagi kamu dan tiap-2 benda yang hidup didunia ini..pada waktu ini..hancur akibat kemurkaan allah…dan telah tetap apa yang ditetapkan..hanya jika ku inginkan sahaja dan dngan izinnya..adakah aku bergurau dengan amaran-2 dan apa yang berlaku disekeliling kita.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *