Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rumah Flat Ini Biasa Sahaja Tetapi Ada SESUATU Yang Pasti MENGEJUTKAN Anda !!!

| November 4, 2016 | 0 Comments

Rumah Flat Ini Biasa Sahaja Tetapi Ada SESUATU Yang Pasti MENGEJUTKAN Anda !!! | Terletak di Zhuji City, Zhejiang, kelihatan sebuah pembinaan haram yang mengejutkan. Pemilik rumah flat ini dikatakan membina sebuah “lif persendirian,” hanya untuk ke tingkat 5, semata-mata untuk sebuah unit rumah ini sahaja, dan ia dibina dari awal pembinaan bangunan itu dan aduan telah di buat oleh pemilik rumah di bahagian bawah.

0

Menurut penduduk sekitar “lif persendirian,” pembinaan lif ini menyekat pemandangan beberapa tingkap, dan memberi kesan kepada pemilik lain, Ianya telah menjadi sangat menyusahkan. Sesetengah kejiranan seperti dihukum: Jangan begitu mementingkan diri sendiri! jelas mereka.

Terdapat ramai berkata, mereka tidak faham, ini bukan villa, pembinaan lif persendirian terlalu merugikan! Dan jelas menunjukkan bahawa ini adalah pembinaan haram, tidak ada akal. Dan beliau juga seperti mencari musuh di tingkat bawah, dengan apa yang dilakukannya! Boleh tengok gambar2 di bawah ini. KREDIT Dairisahre.

1
2
3
4

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , ,

Category: TAULADAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *