Aku Nampak Lelaki MENGINTAI Di Atas. Apa Yg Berlaku Lepas Tu Buat Ramai TERKEJUT !!!

| November 11, 2016 | 0 Comments

Aku Nampak Lelaki MENGINTAI Di Atas. Apa Yg Berlaku Lepas Tu Buat Ramai TERKEJUT !!! | Kebelakangan ini semakin kerap kita dengar kes pencabulan yang berlaku ke atas kaum wanita. Minggu ini sahaja, sudah dua kes cabul yang menjadi viral di laman sosial. Dan semalam pula seorang lagi wanita menjadi mangsa gangguan seksual di tandas awam sebuah stesen minyak.

1

Haishhh berani betul orang sekarang ni, kaum wanita memang wajib bawa senjata nak pertahankan diri kalau macam ni. Takut pula nak keluar rumah. Orang sekarang semakin hilang kewarasan 🙁

Berlaku di Petrol Station Petronas, Jalan Reko Kajang. Untuk iktibar terutama wanita di luar sana..

Kejadian benar yang berlaku malam tadi , 10 Nov 2016 , Rabu jam 8.45 malam di Petrol Station Petronas , Jalan Reko Kajang ,

screen-shot-2016-11-11-at-12-10-14-pm

Semasa kejadian aku baru je masuk tandas tu. Dalam hati dah rasa macam tak sedap ati la.tapi diteruskan juga. Siap minta ampun ngan suami kalau tiba2 ayang tak sempat jumpa abang ayg minta ampun ya..Tak tau kenapa terlintas nk cakap macam tu kat suami.Suami cakap apala cakap macam tu..biasala suami kita tak suke kita merepek meraban.pikir yg bukan2.

Sambil duduk tu kepala asyik dongak je kat atas2 sambil dalam hati berdoa minta dijauhkan benda yg bukan2. Mungkin Allah dah gerakkan hati aku untuk terdetik perasaan macam tu padahal biasa2 ak takda la aware sgt kalau g toilet sorang2 kt mana2 petrol station.

Tiba-tiba ada muka seorang lelaki sedang mengintai

Tiba2 ada muka seorang lelaki terjongol kat atas dari toilet sebelah sedang mengintai aku……..!!!!!
Aku menjerit sekuat hati memangggil tolong2 tolong2 tolong2…papa papa..siap panggil nama suami Loqman Loqman Loqman Hakim Tawil banyak kali.

Tapi takde siapa yg menyahut panggilan aku. Aku jerit lagi sekuat hati tolong tolong ada orang intai tolong tp langsung takda yg dengar. Masa tu aku sangat takut lelaki tu tunggu ak kat luar toilet sambil pegang pisau ke apa2 la nk kenakan aku.. aku jerit lagi sampai badan rasa lemah sgt2. menangis ketakutan.

Dikuatkn hati untuk kluar dari toilet tu, kemudian ada sorang perempuan keluar dari toilet sebelah satu lagi tanya kenapa menjerit. ada apa berlaku???? Rupanya dia dh dengar aku jerit tapi dia tak menyahut. aku pn tak taula kenapa dia tak say something masa aku jerit tu. at least ya kenapa kenapa.. Masa aku kluar tu rupanya laki tu dh keluar dari toilet lepas dengar ak jerit.

Terus buat report & minta rakaman cctv

Bila keluar tengok line clear dah takda org terus meluru pergi kat kete nangis2 kat suami kata ada org intai. Dia dengan hati yg sangat nak maraaaah pergi ke arah toilet tu balik nk cek masih ada ke tal laki giler tu, bila tgk takda dia terus masuk dlm petrol station buat report dan mintak nak tgk cctv.

Inilah hasilnya.. Mmg btul2 jahatla..eiiiii geram rasa.tergamak dan berani buat benda macam tu di tempat awam. Tapi alhamdulillah la Allah selamatkan aku lagi..Syukur ya Allah.

Sumber : FB Wahida Zainal via Obulan.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: TAULADAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *