Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tgh Interview Kerja. Majikan Terus Bukak FB Aku Dan TERKEJUT Bila Dia Kata……..

| December 17, 2016 | 0 Comments

Tgh Interview Kerja. Majikan Terus Bukak FB Aku Dan TERKEJUT Bila Dia Kata…….. | Di era digital pada masa kini, sudah pasti ramai di antara kita yang menggunakan media sosial untuk berkongsi cerita, atau pun mencari maklumat terkini, juga mengenai isu semasa. Ianya tampak agak positif, jika kita menggunakan media sosial dengan cara yang baik.

Namun begitu, ada juga yang menggunakan media sosial sebagai salah satu cara untuk mempromosikan perniagaan atau servis yang digunakan, dan yang lebih berani, akan melontarkan apa sahaja kata-kata, atau membuat komen mengenai sesuatu perkara secara terbuka.

Tetapi, apa pula kaitannya media sosial, khususnya Facebook dengan bakal majikan anda. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, mari kita baca perkongsian dari saudara Irwan Dahnil ini, mengenai situasi yang dihadapinya sewaktu sesi temuduga. Mungkin perkara sebegini, boleh juga berlaku pada anda kelak.KREDIT FB Irwan Dahnil via Siakapkeli

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , ,

Category: TAULADAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *