Pengasas Produk Ni Pernah Jadi TIKUS PUTIH Utk Produk Sendiri. Hasilnya Amat MENGEJUTKAN !!!

| June 6, 2017 | 0 Comments

Pengasas Produk Ni Pernah Jadi TIKUS PUTIH Utk Produk Sendiri. Hasilnya Amat MENGEJUTKAN !!! | Tension! Hanya orang yang mengalami nye saja yang tahu betapa seksanya diri ini bila nak keluar rumah jumpa orang ramai dan orang terdekat bila kulit muka penuh jerawat dan bertompok.

Kulit muka Kliz sebelum ni memang jenis mudah berjerawat dan sangat sensitif .Sebelum ni pernah juga beli produk-produk lain yang ada di pasaran tu.

Tapi….. sadihhh, pernah pakai ada satu produk ni memang nampak makin cerah tapi apa guna kalau jerawat asyik naik makin lama makin banyak. Maluu laa aih….

Pastu mula terfikir rasa nak buat produk sendiri memandangkan kulit muka saya ni memang jenis susah nak jumpa skincare yg sesuai.

So bermulala episod menjadi tikus putih, berpuluh-puluh sample yang telah dicuba dari kilang2 tapi hampa sehinggakan kulit muka dah naik macam-macam jenis masalah.

Bukan setakat jerawat dan bertompok tapi terus meradang kemerahan. Takleh panas, mesti jadi sangat pedih. Betul-betul azab.

Tapi akhirnya ada seorang chemist mengesyorkan untuk mencuba satu formula yang terbaru dari Itali. Dan Alhamdulilah sangat mujarab dengan kulit kliz. Ada juga kawan-kawan yang ada masalah sama mencuba pun alhamdulilah sesuai.

Rasa tanggungjawab untuk berkongsi dengan wanita-wanita atau lelaki yang mempunyai masalah yang sama, akhirnya Kliz keluarkan produk OBS keluaran dari OMERA yg dicipta sesuai utk semua jenis kulit. InshaAllah

Jerawat di muka Kliz pun dh hilang dan parut jerawat pun makin pudar. Walaupun lambat dan kulit tak menghelip bersinar cerah dengan cepat tapi kulit saya lebih sihat dari dalam sekarang.

Alhamdulillah jerawat saya dah hilang. Kalau naik sekarang pun cepat hilang sebab secara natural mmg hormon perempuan biasala kan akan berubah-ubah. Lagi2 kulit kliz memang jenis yang ada resdung. Tapi kliz dah tak risau lagi coz OBS akan cepat membantu hilangkan jerawat tersebut.

Kliz yakin produk ni sangat selamat digunakan kerana OBS adalah produk untuk kegunaan kliz sendiri bukan hanya keluarkan produk dan terus jual ya.

Sebab sy produk owner dan sy tahu apa bahan yg ada dlm produk tersebut.

Kliz dah pakai produk ini selama 6 bulan.

Kulit pun lebih bermaya dan wrinkles2 pun semakin kurang. tanpa sebarang injection pun kulit blh maintain dan nmpak semakin muda taw.

Hanya dengan OBS

So Kliz suka untuk share dengan ramai wanita diluar sana yg mempunyai masalah sama atau masih mencari2 produk skincare yg selamat .

Bagi sy bukan keuntungan semata-mata menjadi keutamaan tetapi kepuasan jika dpt berikan yg terbaik untuk pengguna.

Nak tau lebih lagi boleh lawat FB Omera Beauty (LINK) atau Whatsapp http://www.wasap.my/60168826323 / http://www.wasap.my/60125119297




PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , ,

Category: KESIHATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *