Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bunuh Ular Sawa GEMUK. Apa Yg Ditemui Dalam Perutnya Buat Ramai TERKEJUT !!!

| December 20, 2017 | 2 Comments

Bunuh Ular Sawa GEMUK. Apa Yg Ditemui Dalam Perutnya Buat Ramai TERKEJUT !!! | Saya Luv Islam – Penduduk kampung terkejut bila temui ular sawa yang sangat besar terdampar bawah sebatang pokok. Sebab dipercayai telah makan lembu kepunyaan penduduk, mereka tekad untuk bunuh dan belah perut ular tersebut. Apa yang ditemui lebih mengejutkan. Allahu. Ada gambar2.

TEKAD BUNUH ULAR SAWA

Penduduk di sebuah kampung di negara ini telah bertindak nekad membunuh seekor ular sawa besar dipercayai ‘kenyang’ telah memakan seekor anak lembu milik mereka, lapor portal Dailymail.

1

Namun, telahan mereka itu ternyata meleset selepas ular sawa berberut besar itu telah dibelah perut tiada bangkai lembu dijumpai sebaliknya terdapat berpuluh-puluh biji telur belum matang dimana ia merupakan seekor ular sawa betina yang sedang bunting.

Mereka yang terkejut pada awalnya bagaimanapun telah mengeluarkan semua telur itu di mana ia dijadikan makanan unik yang sukar dan jarang dijumpai

DAPAT KRITIKAN NETIZEN

Rata-rata netizen menempelak sikap mereka ini, mereka menyifatkan tindakan itu sebagai tindakan yang tidak bertanggungjawab,

Ada juga yang bersyukur kerana ular berkenaan tidak berjaya membiakkan telurnya, ini kerana ujar mereka dari gambar ular berkenaan adalah mirip seperti anaconda yang merupakan reptilia yang merbahaya di sana.

GAMBAR2 YANG DITEMUI DALAM PERUT ULAR

2
3
4

KREDIT Siahkapkeli

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , ,

Category: REALITI HIDUP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *