Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dulu Pernah Jilat Kalkulator Tanda Cinta. Terkini Lebih MENGEJUTKAN Lagi

| January 10, 2018 | 1 Comment

Dulu Pernah Jilat Kalkulator Tanda Cinta. Terkini Lebih MENGEJUTKAN Lagi | Saya Luv Islam – Perangai pelik seorang pelajar matematik jadi bualan dunia. Dulu pernah viral jilat kalkulator tanda cinta, bila umur 20 tahun je perangai peliknya makin menjadi-jadi apabila……… Allahu.

KALI NI NAK KAHWIN DENGAN TETRIS !!!

SEORANG pelajar matematik berusia 20 tahun dari Orlando, Florida telah mengumumkan hasratnya untuk berkahwin dengan permainan video Tetris, setelah kehilangan ‘teman lelaki’nya sebelum ini yang terbabit dalam kemalangan.

‘Kekasih’ yang dimaksudkan itu adalah sebuah kalkulator bernama Pierre.

PENYAKIT SEBENAR

Noorul Mahjabeen Hassan dikenal pasti sebagai ‘objectum seksual’.

Juga dikenal sebagai ‘objectofilia’, individu ini menyebabkan seseorang tertarik, jatuh cinta dan bersedia memberi komitmen terhadap objek tak bernyawa.

KISAH CINTA DENGAN TETRIS

Noorul sebelum ini pernah mempunyai hubungan romantis dengan iPod dan monorel, tetapi dia telah memulakan komitmen untuk Tetris selama lebih setahun dan merancang untuk berkahwin dengan permainan itu selepas menamatkan pengajiannya di universiti.

“Ia bermula apabila saya bermain Smash Run dan saya mendengar tentang Tetris, saya fikir ia bagus. Setiap kali saya mendengar tentangnya saya mahu bermain Tetris,” katanya yang berusia 20 tahun itu.

“Bagi saya Tetris sangat hebat, dia adalah kesempurnaan dan dia merangsang fikiran anda. Saya dapat rasakan ia adalah satu hubungan yang dirasakan sesama manusia.”

Hubungan ganjil itu bermula pada September 2016 dan sejak itu Noorul telah memenuhi rumahnya dengan memorabilia Tetris.

12 JAM SEHARI MAIN TETRIS

Dia mendakwa menghabiskan lebih dari 12 jam sehari bermain Tetris dalam talian dan di Gameboy. Hubungannya sangat intim, sehingga Noorul mendakwa dia tidur dan memeluk objek seakan sama dengan bentuk Tetris, seperti kusyen dan cakera keras.

Noorul hanya tertarik dengan objek yang dianggap sebagai lelaki dan menegaskan bahawa ia bukan satu pemujaan.

“Saya ingin jelaskan ada perbezaan besar.

“Anda mempunyai perasaan sebenar dan emosi anda terikat dengan objek, saya tidak pernah tertarik kepada manusia.”

Bercakap mengenai bekas kekasihnya, kalkulator, Noorul berkata: “Saya suka menyentuh kekuncinya. Saya mengusapnya dengan jari saya dan saya juga menggunakan lidah untuk menyentuh kekuncinya.

“Saya suka bermain dengan nombor secara rawak dan mendarabnya. Ia juga merupakan satu hubungan intelektual.”

Walau bagaimanapun, kehidupannya kembali ceria selepas bertemu dengan Tetris.

NAK KAHWIN DENGAN TETRIS

“Saya mahu katakan bahawa saya telah berkahwin dengan Tetris dan mempunyai upacara sah dengan rakan-rakan. Saya mahu katakan ‘saya cinta kamu’ dan ingin membuktikannya dengan anda memanggil saya Mrs Tetris.”

Hubungan unik Noorul telah menimbulkan masalah buat keluarganya yang berjuang untuk memahaminya. Dia telah menemui komuniti aktif dalam talian untuk menyokongnya dan berharap untuk menyebarkan kesedaran dan pemahaman mengenai seksualitinya.

“Saya tidak melakukan sebarang kemudaratan. Apa masalahnya? Mereka fikir ia pelik tetapi saya minta mereka memberi saya satu sebab kenapa saya tidak perlu mempunyai hubungan dengan Tetris dan mereka tidak dapat memberikannya.”

Sumber : Saya Luv Islam via Mstar

TUNJUK “BARANG” KEKASIH DI IG, ARTIS TERKENAL DIPANGGIL PIHAK BERKUASA

SEORANG aktres Thailand, yang terkenal di peringkat antarabangsa kerana peranannya dalam filem ‘Same Same but Different’ mendakwa tidak sengaja menunjukkan kemaluan teman lelakinya melalui paparan ‘live’ Insta Story Instagram.

Dia kini dia mungkin akan berdepan pertuduhan di bawah Akta Jenayah Komputer.

Bahagian Teknologi Jenayah Penindasan (TCSD) akan memanggil Apinya ‘Saipan’ Sakuljaroensuk untuk disoal siasat selepas siaran yang didakwa tidak disengajakan itu menjadi bualan hangat sebelum ia dipadam.

Pada Jumaat, media sosial Thai kecoh selepas Saipan didakwa menunjukkan gambar kekasihnya yang tidak berseluar di Instagram Story, yang membolehkan pengguna berkongsi video atau foto yang hanya akan hilang selepas 24 jam.

TAK SENGAJA

Saipan tidak sengaja menunjukkan kemaluan teman lelakinya.

Selepas paparan skrin siaran itu tular, Saipan bertindak memadamnya dan mengeluarkan permohonan maaf, menyatakan bahawa dia tidak melihat apa yang ada dalam klip tersebut kerana mahu menyiarkannya di akaun lain untuk simpanan sendiri.

RASA BERSALAH. DAN MINTA MAAF

Pengurus Saipan memberitahu Daily News bahawa pelakon itu berasa bersalah dengan apa yang berlaku dan akan lebih berhati-hati dengan sebarang tindakan dalam taliannya.

Pelakon berusia 27 tahun itu boleh didakwa memuat naik pornografi ke sistem yang boleh diakses secara umum, boleh dihukum penjara tiga tahun dan/atau denda maksimum THB60,000.

Saipan terkenal dengan drama bersama David Kross dalam drama Jerman tahun 2009 ‘Same Same but Different’ di mana dia memainkan watak pelacur Kemboja yang positif HIV yang jatuh cinta dengan lelaki Jerman.

Sumber: Mstar

Tags: , , , , , ,

Category: SOSIAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *